Γερμανικεσ Εκλογεσ - 0bdauncmrf2xm - Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην .

Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Ακολουθούν οι πράσινοι με 14, . Cdu/ csu (χριστιανοδημοκράτες / χριστιανοκοινωνιστές): Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τα αποτελέσματα, το spd προηγείται του συνασπισμού cdu/csu καταγράφοντας ποσοστό 25,5% Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην .

Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Pzhj58znb27o M
Pzhj58znb27o M from www.reporter.gr
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τα αποτελέσματα, το spd προηγείται του συνασπισμού cdu/csu καταγράφοντας ποσοστό 25,5% Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Ακολουθούν οι πράσινοι με 14, . Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην . Το ποσοστό που φαίνεται ότι καταγράφει το spd είναι το δεύτερο χαμηλότερο που συγκεντρώνει μεταπολεμικά, ωστόσο υπάρχει άνοδος από τις εκλογές . Afd (εναλλακτική για τη γερμανία): Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνουν (με καταμετρημένο το 24,1%) το spd και τον όλαφ σολτς να .

Το ποσοστό που φαίνεται ότι καταγράφει το spd είναι το δεύτερο χαμηλότερο που συγκεντρώνει μεταπολεμικά, ωστόσο υπάρχει άνοδος από τις εκλογές .

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τα αποτελέσματα, το spd προηγείται του συνασπισμού cdu/csu καταγράφοντας ποσοστό 25,5% Το ποσοστό που φαίνεται ότι καταγράφει το spd είναι το δεύτερο χαμηλότερο που συγκεντρώνει μεταπολεμικά, ωστόσο υπάρχει άνοδος από τις εκλογές . Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών αποτυπώνουν μια ιστορική ήττα των χριστιανοδημοκρατών στο τέλος της «εποχής μέρκελ» και τους . Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνουν (με καταμετρημένο το 24,1%) το spd και τον όλαφ σολτς να . Ακολουθούν οι πράσινοι με 14, . Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην . Cdu/ csu (χριστιανοδημοκράτες / χριστιανοκοινωνιστές): Afd (εναλλακτική για τη γερμανία): Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Με διαφορά 1,7% προηγείται το .

Cdu/ csu (χριστιανοδημοκράτες / χριστιανοκοινωνιστές): Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών αποτυπώνουν μια ιστορική ήττα των χριστιανοδημοκρατών στο τέλος της «εποχής μέρκελ» και τους . Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Με διαφορά 1,7% προηγείται το . Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνουν (με καταμετρημένο το 24,1%) το spd και τον όλαφ σολτς να .

Το ποσοστό που φαίνεται ότι καταγράφει το spd είναι το δεύτερο χαμηλότερο που συγκεντρώνει μεταπολεμικά, ωστόσο υπάρχει άνοδος από τις εκλογές . Ec7dicu66jz5im
Ec7dicu66jz5im from static.euronews.com
Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην . Με διαφορά 1,7% προηγείται το . Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών αποτυπώνουν μια ιστορική ήττα των χριστιανοδημοκρατών στο τέλος της «εποχής μέρκελ» και τους . Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Ακολουθούν οι πράσινοι με 14, . Cdu/ csu (χριστιανοδημοκράτες / χριστιανοκοινωνιστές): Το ποσοστό που φαίνεται ότι καταγράφει το spd είναι το δεύτερο χαμηλότερο που συγκεντρώνει μεταπολεμικά, ωστόσο υπάρχει άνοδος από τις εκλογές .

Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών αποτυπώνουν μια ιστορική ήττα των χριστιανοδημοκρατών στο τέλος της «εποχής μέρκελ» και τους .

Ακολουθούν οι πράσινοι με 14, . Το ποσοστό που φαίνεται ότι καταγράφει το spd είναι το δεύτερο χαμηλότερο που συγκεντρώνει μεταπολεμικά, ωστόσο υπάρχει άνοδος από τις εκλογές . Με διαφορά 1,7% προηγείται το . Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνουν (με καταμετρημένο το 24,1%) το spd και τον όλαφ σολτς να . Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Afd (εναλλακτική για τη γερμανία): Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών αποτυπώνουν μια ιστορική ήττα των χριστιανοδημοκρατών στο τέλος της «εποχής μέρκελ» και τους . Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην . Cdu/ csu (χριστιανοδημοκράτες / χριστιανοκοινωνιστές): Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τα αποτελέσματα, το spd προηγείται του συνασπισμού cdu/csu καταγράφοντας ποσοστό 25,5%

Afd (εναλλακτική για τη γερμανία): Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνουν (με καταμετρημένο το 24,1%) το spd και τον όλαφ σολτς να . Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην . Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών αποτυπώνουν μια ιστορική ήττα των χριστιανοδημοκρατών στο τέλος της «εποχής μέρκελ» και τους .

Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνουν (με καταμετρημένο το 24,1%) το spd και τον όλαφ σολτς να . Lvydu9nutqg70m
Lvydu9nutqg70m from i1.prth.gr
Afd (εναλλακτική για τη γερμανία): Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τα αποτελέσματα, το spd προηγείται του συνασπισμού cdu/csu καταγράφοντας ποσοστό 25,5% Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Ακολουθούν οι πράσινοι με 14, . Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην . Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνουν (με καταμετρημένο το 24,1%) το spd και τον όλαφ σολτς να . Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu). Το ποσοστό που φαίνεται ότι καταγράφει το spd είναι το δεύτερο χαμηλότερο που συγκεντρώνει μεταπολεμικά, ωστόσο υπάρχει άνοδος από τις εκλογές .

Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνουν (με καταμετρημένο το 24,1%) το spd και τον όλαφ σολτς να .

Το ποσοστό που φαίνεται ότι καταγράφει το spd είναι το δεύτερο χαμηλότερο που συγκεντρώνει μεταπολεμικά, ωστόσο υπάρχει άνοδος από τις εκλογές . Ακολουθούν οι πράσινοι με 14, . Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Afd (εναλλακτική για τη γερμανία): Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών αποτυπώνουν μια ιστορική ήττα των χριστιανοδημοκρατών στο τέλος της «εποχής μέρκελ» και τους . Με διαφορά 1,7% προηγείται το . Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην . Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από τα αποτελέσματα, το spd προηγείται του συνασπισμού cdu/csu καταγράφοντας ποσοστό 25,5% Cdu/ csu (χριστιανοδημοκράτες / χριστιανοκοινωνιστές): Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνουν (με καταμετρημένο το 24,1%) το spd και τον όλαφ σολτς να . Προβάδισμα στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (spd) δίνουν τα πρώτα exit polls, έναντι της χριστιανικής ένωσης (cdu/csu).

Γερμανικεσ Εκλογεσ - 0bdauncmrf2xm - Τα exit poll και τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών παρακολούθησε από τον κήπο της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στην .. Το ποσοστό που φαίνεται ότι καταγράφει το spd είναι το δεύτερο χαμηλότερο που συγκεντρώνει μεταπολεμικά, ωστόσο υπάρχει άνοδος από τις εκλογές . Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ spd και cdu, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Με διαφορά 1,7% προηγείται το . Afd (εναλλακτική για τη γερμανία): Cdu/ csu (χριστιανοδημοκράτες / χριστιανοκοινωνιστές):